TAPI Wizard

Veel TAPI--stuurprogramma's werken niet correct en vereisen speciale, vaak gecompliceerde aanpassingen. Onze TAPI-Wizard zal binnen zeer korte tijd de nodige aanpassingen voor u uitvoeren door de berichten van de TAPI--driver live te bekijken. De toepassing is opmerkelijk eenvoudig:

Zorg dat je het bijbehorende apparaat 5 minuten ongestoord kunt testen en je mobiele telefoon bij de hand hebt.

Start de TAPI-Wizard door op het handsetpictogram van TAPICall te klikken, [Meer functies], [TAPI-wizard bellen ...]:

Kies nu het telefoonnummer van uw mobiele telefoon in de TAPI-Wizard en klik vervolgens op de knop [Bel ZONDER boomstamcode]. Als hij niet kiest, gebruik dan de knop [Bellen MET Trunk Code]. Beantwoord de oproep pas als u hierom wordt gevraagd door de wizard.

Nu is de test voor inkomende oproepen in behandeling. Gebruik uw mobiele telefoon om het nummer te bellen waarop uw TAPICall reageert en accepteer de oproep alleen wanneer daarom wordt gevraagd door de TAPI-Wizard.

Nu één klik op [Finish] en de aanpassing van uw TAPI--stuurprogramma is voltooid.