activering

TAPICall draait in een dynamisch licentiemodel, wat betekent dat u uw licenties op elk gewenst moment kunt herverdelen tussen uw systemen via het online-licentiebeheer.

De activeringsstatus en vervaldatum van uw TAPICall--licentie worden hier weergegeven.

Met een klik op de knop [Online License Management] de TAPICall-Webshop wordt geopend in uw browser. Hier kunt u inloggen met uw bestaande klantnummer om een van uw licenties toe te wijzen aan de computer of om nieuwe licenties te kopen. Om de pc aan uw klantencentrum toe te wijzen, moet u zich op elke pc waaraan u een dynamische licentie wilt toewijzen minstens één keer met uw klantnummer hebben aangemeld via de knop "Online-License Management“".

Bij uw eerste aankoop ontvangt u uw klantnummer en uw wachtwoord in een E-Mail. Als u uw licentie heeft verkregen van een TAPICall-Partner, neem dan contact met ons op rechtstreeks aan de partner of naar onze telefonische ondersteuning (Tel.: +49 (6422) 89800-50) om de licentie toe te wijzen.

Als er problemen zijn met de internetverbinding waardoor TAPICall de licentie niet kan ophalen, kunt u dat doen statisch activeringsmodel schakelaar. Het statische activeringsmodel vereist geen internetverbinding, maar biedt niet de mogelijkheid om de licentie zelf te herverdelen. Om over te schakelen naar het statische activeringsmodel moet eerst een Customer-Code worden gegenereerd met behulp van de knop "Conventionele activering via E-Mail1TP8". Deze klant --code moet dan per E-Mail naar worden verzonden aktivierung@convergit.de worden verzonden. Zodra de licentie is betaald, ontvangt u een activeringscode per e-mail, die u kunt invoeren onder "Overschakelen naar het statische activeringsmodel“" om TAPICall te activeren.